Vakantie-opvang

Vakantie-opvang voor uw paard

Gaat uw zelf op vakantie en zoekt u een fijn logeeradres voor uw paard?
Of is uw paard toe aan een (korte) vakantie?

Kom naar Equixantos!

Wij bieden uw paard een plek in een uitloopstal met veel buitenruimte. Als het klikt komt uw paard samen met andere paarden te staan. Ook weidegang behoort tot de mogelijkheden, eventueel 24/7. Als u wilt kan Petra uw paard trainen en/of berijden.
Uiteraard kunt u ook samen met uw paard bij ons vakantie komen vieren en gebruik maken van onze overnachtingsmogelijkheden.

Kijk bij tarieven voor de kosten van de vakantieopvang.

Volgens het National Institute of Health komen erectieproblemen vaak voor bij volwassen mannen. Geschat wordt dat één op de vier mannen op enig moment in zijn leven een erectieprobleem heeft. Hoewel erectieproblemen frustrerend en gênant kunnen zijn, duiden ze vaak niet op een onderliggende gezondheidstoestand. Soms kunnen erectieproblemen echter een teken zijn van een onderliggende medische aandoening, zoals diabetes of hartaandoeningen. Als u erectieproblemen ondervindt, is het belangrijk dat u naar uw arts gaat om mogelijke gezondheidsproblemen uit te sluiten. Daarnaast zijn er een aantal levensstijlfactoren die kunnen bijdragen aan erectieproblemen, zoals roken, overmatig alcoholgebruik en stress. Het veranderen van uw levensstijl kan vaak helpen om erectieproblemen te verbeteren. Tot slot zijn er verschillende behandelingen voor erectieproblemen beschikbaar, zoals orale geneesmiddelen, injecteerbare geneesmiddelen en vacuümapparaten. Overleg met uw arts welke behandeling voor u geschikt is.

Voor meer informatie en speciale wensen kunt u contact opnemen met Petra Verstraten.