Logies & Ontbijt bij Equixantos

U kunt bij Equixantos tegen een gunstig tarief overnachten in de Blokhut, het Chalet of een ruime caravan. De knusse blokhut biedt slaapplaatsen voor 3 tot 4 personen en is voorzien van een koelkast, magnetron en waterkoker.

Op de deel, het gedeelte van de boerderij waar vroeger het vee werd gehouden, is een Chaletje ingericht. Het Chalet bestaat uit drie 2-persoons slaapkamers en een gemeenschappelijke zitruimte met koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en koelkastje. Het Chalet heeft een eigen ingang.

Ook bestaat de mogelijkheid om in onze ruime caravan te overnachten. Deze staat op een mooi plekje elders op het erf en heeft slaapplaatsen voor 4 personen.

Als u bij ons overnacht, kunt u gebruik maken van de hieronder genoemde faciliteiten:
Op de deel bevindt zich een doucheruimte met een wastafel, en een apart toilet. Tegenover het Chalet ligt de gezellige kantine, met een lekkere zithoek en een grote eet-/leestafel, waaraan ’s ochtends het ontbijt wordt geserveerd!

We bieden u tevens de mogelijkheid een door uzelf meegebrachte maaltijd of een eenvoudig te bereiden gerecht in de oven/grill/magnetron klaar te maken. Hier kunt u dan heerlijk, op een door uzelf gekozen tijdstip, buiten in de avondzon in onze rustige, riante tuin, van genieten.

Mocht u de rust, het gefluit van de vogels en de andere dierengeluiden zat zijn, dan kunt u in de kantine een video of dvd bekijken (films zijn aanwezig) of muziek luisteren.

…En speciaal voor uw trouwe ros, groot of klein, is er op stal of buiten, zeker ook gelegenheid voor overnachting…

Vanaf de boerderij is het fijn wandelen, fietsen en natuurlijk paardrijden, in de bossen of omgeving! Paardrijden kan ook in onze rijbak buiten (25 m x 50 m) of binnen (18 m x14 m). Kaarten met wandel-, fiets- en paardrijroutes zijn bij ons aanwezig (o.a. van het Leggelderveld, Dwingelderveld en het Drents-Friesche woud).

Ook zijn er diverse andere recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving, zoals het ‘Planetron’ in Dwingeloo, recreatieplas het ‘Blauwe Meer’ of ‘Speelstad Oranje’.

…maar gewoon lekker luieren mag ook…

Tot slot nog wat huishoudelijke mededelingen:
– in al onze gebouwen mag niet worden gerookt;
– aankomst vanaf 14.00 uur;
– tijdstip vertrek in overleg;
– huisdieren zijn in overleg toegestaan.